Vizitatori

Va invitam sa sarbatorim impreuna 43 de ani de organizare a unui eveniment simbol pentru Romexpo si pentru sectorul tehnic din Romania: Targul Tehnic International Bucuresti – TIB care se va desfasura in perioada 11-14 octombrie 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Companiile expozante va vor prezenta tehnologii laser, roboti industriali, masini unelte si masini industriale multifunctionale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare si echipamente hidraulice, aparatura de masura, control si testare, produse IT si de software industrial.

Punctele de atractie ale editiei de anul trecut au fost atat zonele de robotica si masini industriale, cat si zona de design industrial. La acestea s-au adaugat conferintele, seminariile si workshop-urile organizate de Romexpo si partenerii sai.

Editia din 2017 va avea loc in aceeasi perioada cu ExpoEnergiE – Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale

Program de vizitare:

11-13 octombrie 2017, intre orele 10:00-18:00

14 octombrie 2016, intre orele 10.00-16.00

Locatie. Pavilionul A; platformele 1, 2, 3, 4,10,11

Acces

Bilet intrare : 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.